15/10
Jag har nu bytt webadress till www.grafftons.se
Hösten är här på allvar och hästarna har fått kommit in sedan ett tag tillbaka. Det känns bra at fått kommit igång att mocka igen.
Sabatini är fortfarande utlånad och hon har varit halt men är nu på G igen. Jag saknar henne men hon har det bra där hon är och det är en tröst.

Jag har också fått äran att sköta Svenska New Forestföreningens hemsida, http://www.newforest.se

28/8
Ruby växer och utvecklas, hon är en otroligt mysig tjej med ett otroligt temperament. Elisabeth Ljungstorp var här och fölmönstrade henne och hon fick 39 poäng. Vi har sedan ett par månad fått stuterinamnet "Graffton" godkänt så Ruby heter nu Grafftons Ruby

11/7
Graze är åter igen nästan sitt gamla jag och hon klarade både behandlingen och sjukdomen över förväntan. Nu ska hon få gå och vila hela sommaren och hösten för att sedan börja tränas så smått.

29/6
Graze hade Ehrlichias. en otäck sjukdom som hon nu behandlas för,
1 spruta om dagen i 5 dagar. Idag är hon dock feberfri! Vi håller nu alla tummar att hon kommer att bli helt återställd

27/6
Sitter just nu och väntar på besked från veterinären. Graze kan ha fått Ehrlichias! Hon har just nu 40,9 i temp och är hängig men har förvånadsvärt stor aptit!

19/5
Idag är hon en vecka gammal och full av bus. Hon har ännu inte fått något namn men det är svårt att enas om ett på en sådan skönhet

12/5
Äntligen kom hon! kl. 22.25 ikväll fölade Rosita och det blev ett litet sto föl! Brun, stj och två vita bff! Allt gick bra.

10/5
Rosita börjar nu bli helt klar för fölning, imorse hade hon färdig mjölk så det blir att tillbringa natten i stallet.

9/5
Idag åkte "Mackan". Han är nu såld till Rose-Marie som köpte Zora av mig.
Mackan sålde jag redan som 6 månaders föl men han har stått inackorderad här så jag har fått förmånen att följa hans utveckling till en ståtlig 3 åring. Vi önskar Rose-Marie och Mackan lycka till!

2/5
Nu är det snart dags för Rosita att föla. Juvren är stora så nu har jag börjat kolla henne oftare. Boxen är färdig för fölning. Jag har flyttat in Saffran i boxen bredvid. Jag tror hon får lugnare med ett gammalt rutinerat ston en sin unga son :-))

13/4
En månad kvar innan Rosita ska föla! Hon börjar bli rejält tjock. Hon mår bra men är väldigt, väldigt trött. Står mest för sig själv och njuter i vårsolen.

 

 

14/1 -06
Graze har kommit hem, ÄNTLIGEN!